Rosa girls.

168397-1257
Här står jag & hjärtat i vårt trapphus på väg ut. Jag har på mig jeans från Diesel, linne från By Malene Birger, Topp från Bruuns Bazaar, rosa jacka från Zara, scarves & väska från Gucci.

Vi gick ut en liten tur strax efter kl.17 för då brukar mitt hjärta sova en liten "nap" men för 2:a gången på rad så blev hon vaken helt till hon somnade i sin säng bra precis kl.20 vilket passar mig perfekt! för då börjar ju Idol :-)

På turen gick jag innom Zara för att se om det kommit något nytt? och för att det är så perfekt att trille in dit med vagnen och bara gå runt där inne i värmen (det blåste iskallt då vi var ute och eftersom hjärtat är förkyld så ville jag inte gå ute i onödan..). Jag hade absolut inte tänkt att shoppa något men vad händer? Jo, jag hittar DEN snygga "owersized" tröjan som jag bara var tvungen att shoppa med mig. Ska visa varför senare! ;-)

Vi myste en stund på en bokhandel också. Ååå vad jag tycker att det härligt att gå runt på en bokhandel! Det är så skön stämning och mysigt med alla böcker..! Tänk- då internet kom trodde man att böcker, tidningar och papper skulle försvinna. Vad lite man visste då!

Kommentarer
Postat av: Sarah

Snygg väska! :)

Postat av: Karin

Supersöt jacka, verkligen!

2007-09-29 @ 12:07:22
URL: http://www.annakarinmargaretha.blogg.se
Postat av: madilene

åhh vad jag älskar din stil! tycker att det är jättekul när du lägger ut outfits på dig och lillsessan!

2007-09-29 @ 20:11:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91