Perfekt!!

Nu somnade mitt hjärta "mitt i flaskan", hon var bara såå trött sötisen... Och det passar mig helt PERFEKT! att hon somnade så fort idag för det innebär att jag kan äta middag nu (super super hungrig) och att jag kan se IDOL!! Tjohoo!! :-)  Återkommer senare med dagens shoppingbilder m.m.

Kommentarer
Postat av: Mamma till två små pojkar

Visst är det skönt att få lite egen tid ibland när de små liven somnar tidigt ;) Du, varifrån kommer den finfina svarta toppen som du fick i present från din mamma? SUPERFIN var den!!! Din mamma har BRA smak! Kolla gärna in på bloggen ikväll, gjorde också några fynd idag =) Kramis! PS. jag väntar, jag väntar, stressa inte dig bara!

Postat av: Evelina

Vill bara tacka för tipset om "Dagens"....dricker en sån just nu i soffan i väntan på Desperate Housewives! Gott!
Hoppas ni får en bra kväll!

2007-09-18 @ 18:45:52
Postat av: josefine

HOPPAS du får äta varm mat o njuta tv, här slåss vi o zappar fotboll/ idol osv... =) Stor kram!!!

2007-09-18 @ 18:50:04
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Angel

Ha en underbar kväll sessan

2007-09-18 @ 18:57:36
URL: http://angelsmode.blogspot.com
Postat av: AnnaStina

Mamma till två små pojkar-
Eftersom jag oftast är ensam hemma med Johanna så räcker inte min tid till allt.. så mejlen har som sagt fått lida.. men jag lovar att svara dig snart! :) Den snygga svarta toppen shoppade jag på "Mathilde" (i Stockholm) för pengar jag fått av min mamma :) Den är från ett märke som heter "Costumade". Vad kul att du tycker om den! :) Själv är jag väldigt glad i den! Hade en i samma modell i blått i bomull i somras :) Jag tittade nyss in på din blogg och såg din shopping. Shopping makes us happy!! ;) *kramar* :)
Evelina-
Å vad glad jag blir över att du njuter en dagens! Det gör faktiskt jag också i kväll! :) så... Skål! :) Låter hur lyxigt som helst med Desperate Houswives. Det har uppehåll här i Norge så nu är det "Greys Anatomy" som går på den tiden istället. Ska strax sätta mig och mysa med det. Njut kvällen & din dagens! *kram* :-)
Josefine-
Vet du darling, jag "safade" idag och köpte grillad kyckling och potatissallad så att det inte skulle göra nåt om den var kall ;) Här är det ingen som slått om TVn.. bara jag och Gucci uppe här och varsinn TV har vi, jag ser på köket, han ser i stua ;) TACK för alla dina fina ord idag, de värmer!! *Kram!* :)
Angel-
Tusen tack sötis! :) Önskar dig också en riktigt härlig kväll! *kram* :-)

2007-09-18 @ 19:21:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91