En hemlis...

... jag fick ett mejl ang. en jätte kul & spännande sak jag kanske ska göra...! :-) Men jag behåller det som en privat hemlis till alla detaljer är helt på plats.. Men DÅ ska ni få veta! Nu blev ni allt bra nyfikna va´?! ;-)

Fastade p.g.a. det mejlet här vid pc´n så nu ska jag skynda på här så jag i alla fall hinner sminka mig före jag ska skynda ner till dagis igen. Jag hoppas att du har en UNDERBAR dag och att du lyxar med en bakelse eller något annat gott idag. Det är ju FREDAG.! :-)

Kommentarer
Postat av: Bea

Ja, nu blev jag allt nyfiken ;)
Det där med att lägga fram kläder så att man kan hoppa i dem som brandmän, gör jag alltid, då det ska jäktas iväg till dagis och skola. Det är så skönt, då kan man ju sova en liiiiten stund till.
Så det tycker jag är ett bra dagens tips ;)
Äntligen Fredag! tjohoooo =) Trevlig helg!!!! KRAM

2007-09-07 @ 11:15:23
Postat av: grombaben

Så spennende! Gleder meg til å få vite!
Siste innlegget ditt fikk meg til å søke en jobb som jeg har veldig lyst på, men ikke har turt å søke på før i dag.. IIIK! Liker meg godt i jobben nå også, men.. *spennende* Skal lyxe med bolle&god kaffe etter jobb i dag. En nydelig fredag og herlig helg ønsker jeg dere! :)

Postat av: Madeleine Gbg

Kul!! Nyfiken i en strut blev jag!
Nja, den där bakelsen vet jag inte riktigt om jag vågar mig på. MINA jeans skaver något så fruktansvärt på höftbenen!;-) Gick ner så fint och prydligt efter påbörjad amning, men sen...vete 17 vad som hände! :-)Jag kommer ju i jeansen, men det är inte en vacker syn!
Ha det gott i det otroliga sensommarvädret/höst!

2007-09-07 @ 11:53:18
URL: http://mitthemminborg.blogspot.com/
Postat av: Angel

Vad kul

2007-09-07 @ 12:04:36
URL: http://angelsmode.blogspot.com
Postat av: Elin

Japp, just nu: en kaffe och härlig morotskaka!

2007-09-07 @ 12:10:42
URL: http://eos.bloggspace.se
Postat av: Lea

Hej!
Du må tro att det luktar nytvättat här hemma idag!
Fick mitt paket med spray och doftljus!
Mmmmm härlig doft!
Tack för tipset!
Föressten bra service och framförallt snabb från fridasgard.se
Må väl och trevlig helg.

2007-09-07 @ 12:34:32
Postat av: Maria

så kul spænnande

2007-09-07 @ 13:12:29
Postat av: AnnaStina

Bea-
Ha, ha :) Ja, det hjälper verkligen om kläderna ligger redo. :-) Min plan i kväll var att stryka en massa tvätt så att allt hänger klart inför veckan men jag har inte kommit så långt ännu.. mycket roligare att blogga :-) Hoppas att du har haft en underbar helg!? *kram* :-)
Grombaben-
Är det sant?? Menar du verkligen att jag har inspirerat dig att söka ett nytt jobb? Det är den finaste komplimang jag kan få! TACK! :-) Du kan vara STOLT över att du sent iväg din ansökan!! Det är ju SÅ spännande att söka nya jobb och om du redan har ett jobb som är OK så gör det ju ingenting som du inte får det. :-) Jag önskar dig STORT LYCKA TILL!!!! och är övertygad om att det kommer att gå hur bra som helst! :-) Och om du inte får jobbet så ska du tänka att då var det ändå inte meningen också vänder du "blad i boken" och går vidare! :-) You go girl! *kram* :-)
Madeleine Gbg-
Ha, ha :-) Ja, du, man förstår inte helt allt med kroppen då man fått barn?! ;-)
Men vi mammor ska NJUTA dagarna med de små och inte tänka så mycket på vad vi stoppar i oss. Sen får vi skylla oss själva då vi klämmer in oss i för små jeans.. aj, aj.. men ska man vara fin så får man lida pin ;-) *kram* :-)
Lea-
Så UNDERBART härligt att höra att du också får njuta den fantastiska doften! :-) Och KUL för mig att mitt tips blev så omtyckt! *kram* :-)

2007-09-09 @ 21:21:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91