Godmorgon lill-lördag!

168397-1461
Mitt hjärta nyss. Hon har på sig sin fina "handväska" som hon fått av Josefine & Elian, i den har jag lagt massor med små söta saker som hon plockar ur hela tiden.

Just nu står mitt hjärta och spelar på sitt piano och hon och mormor dansar, en härlig start på en "lill lördag"! :-)

Johanna har blivit såååå snuvig igen men sov trots det jätte bra i natt. Vaknade 5.30 och var både hungrig & snorig så då fixade vi båda sakerna och sen somnade hon om hos mig i min säng och vi sov till strax efter 8.30. Skönt!

Jag ska hoppa i duschen nu och sen ska vi iväg till en jätte fin interiörbutik och inspireras jag, mamma & Johanna. Och i eftermiddag ska jag till min fantastiska frisör och jag LÄNGTAR!! Det var på tok för länge sen jag fixade mina slingor nu. Jag är van att göra det var 5:e vecka men nu då jag "bytt" till en Luleå frisör så blir det tyvärr lite längre mellan gångerna... Undrar föresten vad jag ska hitta för frisör i Thailand? Det blir spännande att se! :-)

Idag gillar jag tyvärr inte texten som står på den 17:e oktober (det står: "Vi kan inte hata människor utan att hata oss själva litegrann", och det kändes inte så inspirerande..)  så jag har ingen lust att ge er den... Väljer därför istället en text från "er bok" "Heja Tjejer!", så varsågoda, here it is:

"Jag älskar att vakna och möta den nya dagen. Jag anser att livet inte får slarvas bort eller kastas iväg."
/ Goldie Hawn, f. 1945

Jag önskar dig en festlig dag och hoppas du hittar på något kul i kväll! :-)

Dags att fånga dagen nu!

Kommentarer
Postat av: grombaben

Det er så morsomt at de får sansen for vesker så tidlig:) I dag etter jobb blir det trening og idolkveld med ost&kjeks hos en venninne - det er en feiring midt i uken det:) Ha en herlig dag!

Postat av: Sofia S

Väldigt bra citat det där! Var sååå nära att köpa dig den boken som tack för katalogen du vet men får nu försöka hitta på något annat, vad ger man en prinsessa som har allt?? Förlåt fördröjningen, vart tar dagarna vägen? tiden går så snabbt.. Just där kommer citatet in igen, "livet får inte slarvas bort eller kastas iväg".. Så nu är det dags att sminka och dressa sig så vi kommer ut på en härlig prommis i solen, hur har ni det i Luleå? Kallt? Jag älskar hösten så länge solen skiner.. Men snart så, snart är våren här igen! Hihi, först en härlig vinter och jul att se fram emot. Lev dagen, ha det så gott och krama Johanna!
/Sofia Lidköping

2007-10-17 @ 07:58:13
Postat av: Mamma till två små pojkar

Har du läst prinsessans blogg? Tydligen finns det nån parasit i vattnet i deras område i Oslo. Kolla upp det du med! God morgon! PS. se vilken söt blus jag har köpt!

2007-10-17 @ 08:36:00
URL: http://mirvas.blogg.se
Postat av: sessan

Massa underbara bilder på Johanna med nya lekisar!
Hon är ju för underbar *hjärtan*

2007-10-17 @ 11:26:33
URL: http://sessanochprinsessans.blogg.se
Postat av: Princess Jessica

Min sötaste prinsessvän !!
Hon är bara SÅ gullig lilla Johanna :)
Min lilla sessa är för första gången själv på sitt nya dagis en längre stund idag. (Mejlar dig en dag snart) Så jag sitter här och försöker få något vettigt gjort, men istället gör jag 100 saker samtidigt :) Knasig man är :)
Bla hittade jag 4 Johanna design kort från dig som jag genast ska sätta upp på min anslagstavla här på kontoret. Dom gör mig verkligen GLADA :) Dom tillhör mina absoluta favoriter och är för söta för att ligga undangömda i en låda ;)
Vännen - TACK SÖTA du för alla härliga citat du ger oss varje dag ! Jag "suger åt mig" så mycket jag kan :) !
Hoppas att Ni får en UNDERBAR dag i hemstaden !
Puss & kramisar :)

2007-10-17 @ 11:29:04
Postat av: AnnaStina

grombaben-
Ja det är så härligt att sessan gillar väskor, smycken & annat girlie redan :)Det låter som att du har en FAB lill lördag framför dig! Lovely! :) Kos dig och njut dagen! Kram! :) P.S jag borde också träna.. hmm.. ;)
Sofia S-
Ååå men söta du, inte behöver du tänka på att köpa mig något. Jag var bara jätte glad över att kunna hjälpa dig med katalogen! :) Så tänk inte på det! Och jag håller med dig - tiden flyger och det är svårt att hänga med i svängarna.. Här i Luleå är det lite varmare än igår men ändå kyligt. En sån där frisk höstluft! :) men det är bara härligt för jag , liksom du, älskar hösten, det är den vackraste tiden på året! :) Hur går det med dig? Allt bra? Önskar dig en underbart härlig onsdag fylld av lyckliga stunder! Kram :)
Mamma till två små pojkar-
Jag har läst och det låter inte så kul för Josefine. Själv bor jag en bra bit från dem så jag misstänker att det inte berör vårt område. Men nu är vi fortfarande uppe i Luleå och myser och här kan man dricka hur mycket gott vatten som helst :) Nu ska jag ta tag i lite jobb här och sen ska jag iväg till frisören. LÄNGTAR! ska ta med mig massor med blader och bara mysa. Hoppas din dag blir fantstisk! Kram :)

2007-10-17 @ 11:31:08
Postat av: AnnaStina

Sessan-
Tack snälla du! :) Det är ju bara SÅ kul med nya leksaker och lite nya ljud i hemmet ;) jag kan säga att det där pioanot hör jag ljudet av fast den är avslagen, det har liksom satt sig fast i huvudet på ett så där härligt sätt som bara leksaker kan *skratt*. Men det är ju underbart! :) Hoppas att solen skiner på dig och att du njuter den här dagen! Kram! :)
Princess Jessica-
Min underbaraste vän! Ååå vad jag kan sakna dig och önskar SÅ galet mycket att vi bodde nära varandra. När jag läser att din sessa är på dagis själv en stund idag så blir jag helt rörd. Vännen- du är VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!!! kom ihåg det! Du är STARK som går igenom "dagis separationen" på det sätt som du gör och jag är IMPONERAD. you go girl!! :) Jag tänker massor massor massor på dig och jag sender dig alla kramar jag har ! :) Jag minns själv hur jag kände första gången jag lämnade Johanna där ensam en stund.. jag blev helt förvirrad.. fick liksom inte gjort något alls *skratt* ;)
Vad glad jag blir över att Johanna korten lyser upp där hemma hos dig och att mina citat bidrar till en solig dag! Du är en fantastisk person Jessica! och jag önskar dig en härlig dag. Kramar! :) P.S ser fram emot mejl.

2007-10-17 @ 11:36:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91