Godmorgon 24 oktober = 2 månader till julafton!

168397-1551
Nyvaken Johanna med nyvaken frisyr på väg in i tvättmaskinen..

Johanna startade som vanligt dagen med att starta dagens första tvättmaskin. Alltså jag är förundrad över att man har lika mycket tvätt HELA tiden oavsett hur mycket man tvättar?! Det är nåt magiskt med det där.. ;-)

Kl. 7 är min darlings nya "wake-up" tid men som tur är så är hon precis lika trött som mig denna nya tidiga tid så vi somnade om även idag och vaknade 8.45. Härligt! Så nu är vi två nyvakna prinsessor som går runt här hemma.

Idag är det exakt 2 månader till julafton så nedräkningen har absolut börjat! Nu är det bara en tidsfråga till alla butiker har julskyltningar och när jag var uppe i Luleå så kryllade det redan av pepparkakor på "A-platserna" i matbutikerna och om en stund dyker nog julskinkorna upp också ;-)

Det är "lill-lördag" idag igen (känns som det är det hela tiden för tiden går så fort)  dagens citat får du här:

"När du blir erbjuden att deltaga i något äventyrligt finns det inget som heter nej."
/Amelia Earhart (1898-1937)

Ta till vara alla spännande möjligheter och njut dagen! :-)

Nu ska vi "göra morgon" här.

Kommentarer
Postat av: grombaben

I går var julen kommet til Ikea også! Men var litt skuffet faktisk, syns det var altfor mye grått og svart. Det er ikke helt jul for meg! Skal være rødt, glitter og gull:) Var på et par andre butikker også, og der var det litt bedre. Førjulstiden er så koselig:) Og man må starte litt tidlig for å rekke alt man vil. I år SKAL jeg få bakt og være tidlig ute med julegaver så jeg kan nyyte julepynt og julelukt og sånn hele desember med stor glede:) Og være flink til å sende julekort. Nei, godt vi har god tid enda! :)

Ha en fantastisk onsdag:)

Postat av: AnnaStina

grombaben-
Å, har Ikea äntligen packat upp julen nu? Så kul! :) Tack snälla du för tipset! :) Men det låter ju lite knasigt att de kör så hårt på grått & svart? De färgerna är allt för trendy för mig som precis som du gillar traditionell jul. Jag har också en plan om att shoppa alla julklappar i GOD tid i år för det är ju nu som "allt" finns hemma och man slipper de hemska köerna. Din plan om att baka IMPONERAR mig. Wow! Lycka till med det! :) Ååå vilken underbar tid vi har framför oss! Vi får njuta maximalt! Kram! :)

2007-10-24 @ 19:58:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91