Weekend lyx!

168397-1822
Sarah Jessica Parker är en yummy mummy deluxe!!

Min favvo tjej "Carrie" , Sarah Jessica Parker, är verkligen en cool mama... Tänk att ena dagen få stå i den fantastiska klänningen hon har på sig då hon fotar reklamen för sin parfym.. och nästa vara ute och gå med barnvagnen som vilken mama som helst ! För en underbar mix av olika typer av lyx! :-)


168397-1821
Jag har likadana "ugg" som henne och det är de SKÖNASTE skor jag någonsin haft.! Jag har alltid på mig dem på långa resor till Thailand.. då är jag barfota inne i och mina fötter mår då så gott som prinsessefötter ska må ;-)

Den här helgen har jag bestämt mig för att köra lite på det lyxiga så nu ska jag lägga in en flaska champagne i kylskåpet så att den kan öppnas kall & god precis när som helst då jag har lust på lite bubbel! :-) Vem vet, kanske öppnar jag den när jag ser Idol i kväll? Vi får väl se... ;-)

Men före lyx, bubbel, och annat härligt så är det IKEA som står på agendan. För som jag brukar säga: "business before pleasure!"  ska iväg dit och fixa ett sista jobbärende sen är det "mission completed"! :-)

Ska passa på att köra dit nu då Johanna sover sin "nap" och JIG är hemma. Man får fånga stunderna !

Önskar dig den bästa av dagar!! :-)

P.S jag ska lyxa med lite "löjrom" i helgen också.. fick med mig årets då vi var i Luleå senast. Det är det godaste jag vet! :-)

Kommentarer
Postat av: Maria

Längtar verkligen tills filmen är klar :)Den underbara dvdboxen används flitigt och jag tror och hoppas att filmen blir lika fantastisk som serien! Ha en underbar fredag med mycket mys och kärlek :)!!

2007-11-16 @ 15:32:28
Postat av: Annika

Sitter precis med ett glas bubbel i handen (en standard Bollinger) så lyxigt med helg! Champagne är rena lyckopillret! Kul att se fler med denna last ;). Ha en skön helg! Annika (35 år från Luleå)

2007-11-16 @ 18:25:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91