Tittut!

168397-1790
Idag har jag på mig topp från Filippa K, kjol/skjørt från See by Chloé, strumbyxor Wolford (världens bästa!), skor BilliBi (mina favoriter just nu..), jacka Moncler och väska Gucci. Johanna har ny söt mössa :-)

Hej alla underbara människor!

Nu är jag ÄNTLIGEN  hemma igen. Jag vet, klockan är galet mycket (rättare sagt 00.30) och jag måste väl erkänna att jag varit hemma ca 1 timme nu men direkt jag kom hem så kastade jag mig över strykjärnet och strök alla örngott till sängen som jag började att bädda om på morgon också har jag ätit ett par toast med kaviar också. Det var dagens middag :-) 

Dagens frukost & lunch var en stoor GOD kanelbulle tidigare idag på "Åpent Bakeri" där vi var och super myste med Josefine & Elian. Och jag är så glad över att snällaste Josefine gick in och skrev ett inlägg för mig då jag var iväg på jobb :-)

Som ni säkert förstår så har dagen varit hektisk. Jag och Johanna gick ut runt kl. 13 och när hon sov så fixade jag jobbärenden som slutade med att jag shoppade lite smått & gott till mig själv också... Visar imorgon!  Efter shoppingturen mötte vi  upp våra vänner Josefine & Elian, fikade & myste med dem, och sen gick jag och Johanna ner mot företaget där jag gör mitt interiöruppdrag.

Johanna sov i vagnen och då passade  jag på att börja shoppa julkalenderpresenter till henne så nu har jag bara 22 kvar ;-)

Mötte upp elektriker & montör 17.30 och på den vägen blev det... Johanna var med och kröp runt och vinkade till alla och hjälpte till att visa var lampor skulle sitta och gardiner skulle hänga men efter ett par timmar gick hon och jag hem så att hon fick mat, bad & nattning. Precis då hjärtat somnat, kl. 21, kom JIG hem från en dagstripp till Stockholm så då kastade jag mig i bilen och åkte tillbaka till jobbet och blev där till typ nyss.

Så det var den dagen.! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91