Nu..

...sover Johanna, vi ska äta tacos, jag dricker vin och  jag tror att... Marie & Andreas går vidare! ;-)

Kommentarer
Postat av: Universalappeal

Gott med tacos!

Postat av: L8

Ciao Bella:)
I kväll blev det årets första glögg med pepparkakor och stilton, mums!!! Jag hoppas att det blir tjejernas kväll i IDOL i kväll!!! Två super duktiga tjejer med olika stilar, skulle vara kul att se i globen.... Ha en underbar fortsättning på kvällen:) Puss och kram L

2007-11-30 @ 20:43:57
Postat av: Anonym

Ciao Bella:)
I kväll blev det årets första glögg med pepparkakor och stilton, mums!!! Jag hoppas att det blir tjejernas kväll i IDOL i kväll!!! Två super duktiga tjejer med olika stilar, skulle vara kul att se i globen.... Ha en underbar fortsättning på kvällen:) Puss och kram L

2007-11-30 @ 20:44:41
Postat av: Sanna N

...men vad mysigt, Tacos är suveränt..Tror tjejerna går vidare, men jag hade velat ha Picasso och Daniel där.. jag har tagit min första kopp glögg m fullkornspepparkakor..mums!
Ha en trevlig kväll....du gör mig så glad m din blogg//

2007-11-30 @ 21:08:40
URL: http://[email protected]
Postat av: Emilia

Det vore skandal om Andreas går vidare nu. Tjejerna ägde denna kväll. Min favorit var Amanda men Marie var också bra. Skulle vara grymt med tjejfinal i Globen. Har ju allid varit en eller två killar i finalen :) Heja Marie & Amanda

2007-11-30 @ 21:12:36
URL: http://emiliafashion.blogg.se
Postat av: Hilde

Nå trenger jeg din hjelp!!

Ei jeg kjenner har kjøpt en SIA-kalender, og det er jo det jeg har sett etter. Hun sier den er i offwhite, er en engel med kjole og høres perfekt ut.

Hun har kjøpt den i Moss, og så gal er jeg ikke at jeg reiser dit i morgen:-)

Bommet litt på datoen, tenkte at det var på søndag jeg:-)

Så har du sett denne noe sted??

2007-11-30 @ 22:00:23
Postat av: josefine

Hilde: den finns på Bjölsen i en liten gavebutikk ved siden av 7eleven! Jag har shoppat min där!
Kram

2007-11-30 @ 22:11:44
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: josefine

Sov sött DARLING! nu lägger jag mig o läser o längtar till morgondagen! Det ska bli SÅ mys. Om ni vill kommer vi gärna liite tidigare annars hinner vi som jag skrev stanna en timme, ska möta upp tjejer o fixa oss tillsammans o sen på förfest o sen på middag kl 19. OOps stress! Men jag vill INTE missa den mysiga bjudningen, Elian o Johanna kommer få SÅ kul o vi med ;) Puss du är så go!!

2007-11-30 @ 22:18:06
URL: http://prinsessans.blogg.se
Postat av: Mamma till två små pojkar

Hej, ikväll har jag slutat blogga helt och hållet. Besöker gärna din sida trots det! Tycker att det har varit mest runt 16-åringar som skriver kommentarer och jag ser ingen vits med det med tanke på att jag själv snart fyller 30 år och känner mig ngt mer vuxen. Kram Mirva

2007-11-30 @ 22:38:52
URL: http://mirvas.blogg.se
Postat av: AnnaStina

Hilde-
Jag har sett kalendern på "Chicas & Vänner" här på Majorstua men tror tyvärr att den är utsåld är. Mitt tips är Sia (+KA-interiör) butiken på Vindern. Hoppas du finner den!! :) Lycka till & happy shopping! Kram! :)

Jag svarar alla er andra imorgon! :)

2007-12-01 @ 01:50:01
URL: http://gizmolinas.blogg.se
Postat av: AnnaStina

L8-
Min underbara vän! Vad GLAD jag blir när du skrivit till mig! :) Och jag LÄNGTAR till vi ses till veckan!! Tror jag tar och ringer dig imorgon så att vi kan planer när/var/hur vi ses! :) Vi planerar att resa redan torsdag och blir till lördag. Jag skulle bli jätte glad om du kan checka om du har några fina tunikor från "Brittinger" som jag kan shoppa inför Thailand :) Rings imorgon darling! Puss & kram! :) P.S jag håller med dig om att det är super kul att tjejerna är i final! :)
Sanna N-
TACK för ditt trevliga inlägg :) Jag blir glad när jag läser att jag gör dig glad! :) Kram! :)
Emilia-
Jag håller med - det är SÅ coolt med 2 tjejer i finalen i Globen! :) Kram! :)
Josefine-
Du är FAB!! och jag tror att du är lite trött då du läser det här ;) Puss! :)
Mamma till två små pojkar-
Vad kul att du fortsätter att titta in hos mig trots att du slutat blogga själv! :) Jag önskar dig en happy 1:a advent fylld av glädje! Kram! :)

2007-12-01 @ 23:56:07
URL: http://gizmolinas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91