Jag älskar att jobba!

168397-1707
Här jobbar jag för fullt i min butik Gizmo & Co (hade den 2002-2007). På bilden står jag och säljer jeans till min söta kund Trine-Lise. Bilden är från 2004.

Nu pågår nattning här men jag ville bara tala om att jag har haft en härligt effektiv jobbdag som har gett mig SÅ mycket energi! Gud vad det är KUL att jobba! :-) Tänk - det har jag ALLTID tyckt! Från det jag var 14 år och började jobba extra på H&M så har jag tyckt att det har varit ett nöje att jobba för det är så himla härligt att få prestera :-)  Och i det jobb jag har nu, som "interiörkonsulent", så får jag ju förmånen att direkt se ett resultat också eftersom jag gör om en miljö till något annat än det var....!  Det är underbart!

Vi har lyxat med Mc.Donalds middag här hemma i kväll och nu ska jag sätta mig och softa med Aftonbladets söndagsbilaga. Ska bli riktigt skönt att landa i soffan efter den här dagen. Jag ska föresten göra iordning paketen till er som skrev till mig förra fredagen i kväll också ska jag jobba lite mer... ska bl.a. göra några tavlor.. Men som sagt - först SOFFAN! :-)

Hoppas att du har haft en lika givande dag som mig!? :-)

Kommentarer
Postat av: Lia

vore superkul att se bilder på interiörjobbet - men förstår givetvis om du inte kan visa. det är ju inte dina rum utan din arbetsgivares =)

själv ska jag smyga ner till 7/11 på hörnan och ta lite nattgodis. farligt farligt.

2007-11-04 @ 21:28:53
Postat av: Rebecca

varför stängde du affären?

Postat av: Lissan

ÅH! Jag håller med ovanstående inlägg! Det hade vart kul å få se! Hoppas din kväll var härlig Anna Stina!

2007-11-04 @ 21:39:24
URL: http://www.lisselissans.blogg.se
Postat av: Mjuk

Åh, vad härligt! Beundrar din glöd! Skulle så gärna vilja besöka din butik! Jag hoppas på att du kommer kunna öppna en ny Gizmo i framtiden ;-D

2007-11-04 @ 21:58:02
URL: http://marysfavoriter.blogg.se
Postat av: AnnaStina

Lia-
Vad kul att du är nyfiken och vill se :) men det är ju som du skriver: det är inte mina rum utan min uppdragsgivare så jag visar inte något om det inte är okej för dom. Så vi får vänta och se när allt är klart..! ;)
Nattgodis låter hur gott som helst. Själv mumsar jag i mig lite choklad.. Gott! Önskar dig en mysig kväll! Kram :)
Rebecca-
Tyvärr gick min älskade butik inte att kombinera med min älskade Johanna p.g.a. att jag byggt upp butiken med en ovanligt personlig service som inkluderade mig själv. Så när jag inte var där så fick det konsekvenser.. Men ! en dag ska jag starta på nytt igen i någon form! :) Var sak tar sin tid....! Kram :)
Lissan-
Jag vill som sagt jätte gärna visa men kan inte lova att det passar att jag gör det. Vi får se vad min uppdragsgivare säger om den saken den dagen då jag är klar :) Kul i alla fall att du vill se! :) Min kväll har varit super härlig och det hoppas jag att din också har varit! Kram :)
Mjuk-
Tack snälla du! :) Min plan är att starta upp "Gizmo & Co" i någon form igen och jag längtar till den dagen kommer. Men fram till dess så är mitt fokus på min dotter, var sak tar sin tid.. :)När jag öppnar igen så får du komma på besök i min butik! :) Kram! :)

2007-11-04 @ 22:14:13
Postat av: Ragnhild S.E

MEN DER ER JO DEN VESKA!!!!!!! KJÆRE....

2009-05-26 @ 09:39:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91