Godmorgon farsdag!

168397-1767
Jag & Johanna tände "I love you papa" ljus och eftersom vi shoppar tårtan senare idag så tog vi brödet istället.. "man tager vad man haver"... ;-)

Idag önskar jag alla pappor en helt underbar dag fylld av kramar, kärlek, solsken & lyckliga stunder! :-)

Här hemma hos oss smög jag och Johanna oss upp och fixade frukost på sängen till JIG som blev hur happy som helst över den lilla supricen. :-) Sen fick han en present som han fått förut.. jag vet, det låter knasigt men han fick ett presentkort på massage + lunch på ett lyxigt SPA som ligger i närheten av där vi bor i julklapp förra året och det där visste jag att han helt glömt bort. Och eftersom vi snart reser och datumet på kortet strax går ut så fick han presenten igen som en "reminder" och han blev jätte glad! ;-)

Nu ligger vår papa och läser avisen och myser i sängen och jag och Johanna är uppe och ser på TV4 Godmorgon. Vilken DUKTIG programledare Tilde de Paula är! Hon imponerar :-)

NJUT den här dagen och till er som -  liksom jag -  inte har sin pappa i samma stad: ring, smsa, mmsa eller mejla... Det är tanken som räknas! :-)

Happy farsdag!!!!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Såå mysigt! Vackert, själv "bojkottar" jag papas day lite eftersom jag inte fick någon morsdag present :) Och dessutom ger jag/min prinsessa min sambo/pappa presenter OFTA så det får bli vår hyllning, lite sådär varje dag/ofta.
Men fin dekoration!! :)

Sköt om er!
kram

2007-11-11 @ 20:00:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91