Dagens shopping tips!

168397-1742
Klänning från "gina tricot" till ett pris som är fantastiskt: 299nok.! Klänningen finns även i svart men den här färgen passar bättre i solen i Thailand :-)

Det kryllar av nyinkomna super snygga festkläder i alla butiker nu så om du är ute efter en finare topp, kjol eller klänning till jul & nyår så är det perfekt tid att shoppa NU. För om du väntar till slutet av december så finns aldrig de finaste alternativen kvar i alla storlekar.... de tar alltid slut först.

Så mitt dagens tips till alla er som ska fira jul & nyår hemma i Sverige & Norge: prioritera shoppingen av festkläder nu så slipper du stå där och shoppa "second best" när vi närmar oss.... ! :-)

Själv kan jag ju tyvärr inte shoppa loss på de snygga festkläderna för de passar överhuvudtaget inte i soliga & varma Thailand. Men! idag när jag och Johanna passerade "Gina Tricot"  (en butik som jag normalt aldrig besöker) så ser jag klänningen ni ser på bilden i fönstret och den passar perfekt att slänga på sig när man ska iväg ut på middag där nere i  värmen så den fick följa med mig hem idag.

Shoppade ett par till saker idag men jag får visa dem imorgon för nu börjar klockan bli galet mycket... ;-)

P.S De "Chanel" inspirerande axelbanden hittar man både här och där just nu, på allt från dyra märken till lite billigare.

Kommentarer
Postat av: Kicki

Hej! Ny här, kom in på din blogg via josefines. Så nu blev det ännu en sen natt, måste ju läsa igenom dina inlägg, du verkar vara en härlig tjej/mamma. Gud så söt dotter du har. Har bara en liten fråga, Hur länge har Ikea i norge öppet egentligen :P ?
nej nu dax för sängen, hoppas man vaknar upp till ett lika strålande,kallt snöigt umeå som imorse.
kommer garanterat titta in igen!

2007-11-09 @ 00:31:19
Postat av: Princess Jessica

Godmorgon sötaste vän !
Hoppas ni har sussat riktigt gott :)
Vad lustigt - jag var också inom Gina Tricot i lördags. Jag besöker aldrig den butiken och stod och höll i samma klänning fast i svart :)

Önskar Er Prinsessor en UNDERBAR fredag !!

Krameli kram :)

2007-11-09 @ 08:25:13
Postat av: Att ha det gott

Den var snygg


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91