Kvällsgymnastik

168397-347

Mitt hjärta gör sig klar för kvällen.... :-) Hon var sååå trött för vi var inte hemma förrän 18.30 efter en ovanligt LÅNG dag ute så hon somnade innan natt-flaskan var tom och nu sussar hon hur sött som helst :-)

Själv är jag hur hungrig som helst för kvällen går verkligen " i ett" när jag är ensam hemma med Johanna så nu ska jag lyxa med det mest norska man kan äta, nämligen "Grandiosa"! En norsk delikatess som räddar många hungriga kvällar ;-) Jag fick en chock när jag flyttade till Norge över att man äter så mycket fryst pizza men när jag nu bott här i snart 7 år så har chocken lagt sig och jag har insett att en frys utan en Grandiosa är ingen frys... ;-)

Skriver mer senare! :-) Missa föresten inte "Robin" på SVT1 nu kl. 21, helt OK talk show.

Kommentarer
Postat av: Jessica

Vännen :)

Jag är också "ensam hemma", sessan sussar gott och jag har just ätit .... just det: en Grandiosa ;)
Snart jag jag sätta på "The Holiday" :)

Håller helt med dig om att vara Mammaledig är ett heltidsjobb, ett helt UNDERBART,FANTASTISKT sådant :) Man kunde verkligen inte föreställa sig innan hur det skulle vara.

Nu vaknar min sessa, hon drömmer mycket. Ska gå ner och krama om henne.

Kramis :)

2007-05-16 @ 19:23:33
Postat av: AnnaStina

Sötnosen!
Vad lustigt att du också ätit Grandiosa :-) Och vet du - nu inspirerade du mig att slå på "The Holiday" igen för det är ju bara den mysigaste filmen! Ska ha på den i bakgrunden här nu, blir väl typ 4:e gången.. ;-)Du har kanske också sett den flera gånger? En riktig "feel good" film är det! :-) Hur ska ni fira 17:e maj i morgon? Jag och sessan är ju ensamna hemma men ska till Josefine på frukost och sen bara ta dagen som den kommer.. Önskar SÅÅÅÅ att vi bodde i samma stad så vi kunde mysa ihop! Nu har jag på filmen här och ska strax äta late dinner. Önskar dig en riktigt mysig film kväll!
Kramis! :-)

2007-05-16 @ 19:58:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91