Kvälls mys...

168397-97
Mitt älskade hjärta i ny pyjamas (har haft likadana sedan hon föddes... men nu ny storlek: 6-12 mån, som JIG shoppade på GAP i Las Vegas) och ny lek-bok. Shoppade den i Stockholm men hade glömt bort den så jag hittade den idag i en påse, hon ÄLSKAR den!  Har lekt för sig själv med den i lååååååånga stunder idag :-)

På bilden är hon nybadad och mys leker lite innan det var dags för nattning... Även idag somnade hon inte av sig själv utan jag fick gå och vagga lite och sjunga "bä, bä lilla lamm...". La ner henne till slut för nu börjar hon bli tung.. men hon somande inte förrän jag gav henne mer pupp, då somnade hon gott mot mitt bröst. MYS!

Nu vill Gucci ha mys så jag ska ge honom godis. Alltid är det något.. ;-)

På tal om Gucci så drömmer jag om en ny Gucci väska...

Skrev ju om post förut och guess what?! JAG FICK POST IDAG!! Tjohoooo så KUL! :-))) Man är ju som sagt verkligen inte bortskämt med nåt kul i postlådan. Det var mamma som skickat mig ett JÄTTE FINT halsband med charms som jag såg på när jag var i Luleå. :-) Det hänger ett hjärta, en liten prinsessa i rosa klänning med krona och ett J för Johanna :-)  (och JIG och Johansson....) på halsbandet. JÄTTE FINT!! Så TUSEN TACK mamma!! :-) Jag blev jätte glad! :-)

Nu ska jag se "Rikets Röst" och skriva lite dagbok... också ska jag lyxa med lite kinasnacks. Åt föresten limp smörgåsar med Hushållsost nyss, gud så GOTT det är!! :-)

Kommentarer
Postat av: josefine

hon är så söt!!

jag åt också limpa med hushållsost till frukost idag =)
Trevlig helg till er!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91