Gizmo girls!

168397-140
Min duktiga butikschef Berit och mitt lilla hjärta... Fredag på Gizmo & Co...

Igår gick jag och köpte med mig lunch också gick vi till Gizmo vid kl. 14. Sessan låg ute i vagnen och sov och jag myste inne i min butik... Men så körde en polis bil förbi med sirenerna på och plötsligt hade jag en väldigt vaken prinsessa med mig inne i butiken. Skulle egentligen skylta om lite men det blev att vi bara pratade med kunder och myste runt. Sessan tycker att det är sååå kul att titta på alla fina saker....!

Vi blir på Gizmo till strax före 16, då var mitt hjärta så trött att jag var tvungen att gå en tur så hon fick sova. Sen hem till gröt vid 17 och sen kom Kjersti förbi på ett glas vin.! :-) Vi myste med ett par "dagens" (=vitt vin & sprite) och massa tjej-snack. En helt PERFEKT start på helgen!!! :-)

Kvällen bjöd sedan på lek, bad, nattning och sen softade jag framför Let´s Dance men somnade så jag fick inte ens med mig vem som åkte ur? Var tvungen checka det på nett då jag vaknade igen strax efter 24...  Måste bli bättre på att lägga mig tidigt då jag är så trött, är så jobbigt att vakna med linser i ögonen i soffan... ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91