Törstig.

168397-646

Sessan var lika törstig som mig och mamma på Sturehof ;-) Hon varvade mellan "Smaskis" och sin vatten mugg och så höll hon på hur länge som helst och hon tyckte det var såååå kul & busigt. Helt klart dagens höjdpunkt för henne ;-)

Hon har haft lite svårt att somna här utan spjälsäng så det har tagit ca 1,5-2 timmar varje kväll för hon kryper bara iväg eftersom det inte finns någon "vägg" som tar emot i dubbelsängen (bädd soffan) där vi sover. På ena sidan blir det i och för sig en typ av vägg så där försöker hon klättra upp...

I kväll somnade hon vid kl. 21.30 och det gjorde jag också, sen vaknade jag vid 22 och hade missat hela kräftskivan... När jag kom  var de andra precis klara med desserten så ja, det var den kvällen... Men man gillar bara läget när man har en liten prinsessa för hon går helt klart före allt annat! :-)

Nu har alla andra gått och lagt sig så nu ska jag sätta mig och skriva lite dagbok och sen hoppa i säng jag också.

Sov gott! Vi "ses" på måndag! :-)

Kommentarer
Postat av: Helena

Gud vad söt hon är.. ser verkligen ut som om hon sitter och tänker på något, håller i sugröret så fint med sina små fingrar =) Ni ser ut att ha det riktigt mysigt i stockholm.

2007-07-29 @ 21:25:26
Postat av: Angel

lika söt som vanligt är lilla sessan

Postat av: AnnaStina

Helena-
Tack så mycket! :-) Vi hade det verkligen hur mysigt som helst i Stockholm :-) Så mysigt att vi snart måste åka tillbaka! :-)
Angel-
tack snällaste du! :-)

2007-08-01 @ 21:49:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91