Nu..

168397-587

...kryper en glad nyäten prinsessa runt här på golvet och vi ska ta tag i dagen! :-)

Har äntligen bestämt oss för resa! så - imorgon flyger vi till Stockholm och det ska bli SÅ kul! :-) Ska besöka vänner också hoppas jag på lite regnfria dagar så att vi kan mysa ute. Men det finns ju gott om Gallerier i Stockholm så även om det regnar så blir det super! :-)

Kommentarer
Postat av: Angel

söt hon är ha det så trevligt på resan =)

Postat av: AnnaStina

Tack så jätte mycket! Det ska bli helt lovely med en Stockholms tripp! :-)

2007-07-23 @ 09:50:46
Postat av: Sanna

HEJ! Kikar in då och då men insåg att jag nog bara lämnat någon enstaka kommentar,men nu så! :-)
Måste bara säga att jag idag fick hem nya H&M katalogen på posten, med all dess höstkläder. Och på Barnsidorna är det MASSOR med Hello Kitty kläder. Massor! Täkte genast på en bloggerska i grannlandet och kände att det var mitt ansvar att tala om detta :-D Vet visserligen inte hur stort H&M fan du är men ändå. Prinsessan är lika söt som alltid! Trevlig vistelse i Sthlm.
Kramar Sanna

2007-07-23 @ 11:45:31
Postat av: Mamma till två små pojkar

Ja, kolla på www.hm.com på alla Hello Kitty kläder :) Ha det så skönt här i Sthlm! Idag regnar det :( hoppas på sol imorgon!

2007-07-23 @ 11:51:58
URL: http://minimode.blogg.se
Postat av: miss c

hoppas på en trevlig vecka i sthlm utan regn,jag ska också ner dit på lö :-) en helg med min sambo för att slappa och äta gott...har bokat bord på en reataurang med suuuper god mat.Pontus by the sea,den känner du säkert till ;-)Och maten blir så mkt godare om det är sol :-)

2007-07-23 @ 14:24:21
Postat av: Jeny

Hejsan Anna Stina
Måste bara säga att din lilla prinsessa verkligen är en liten prinsessa :)
Hon verkar så charmig och glad!
Älskar verkligen att läsa din blogg varje dag,hoppas du fortsätter blogga när du far till Thailand, när är det ni flyttar dit föresten?

2007-07-23 @ 15:13:28
Postat av: ISA

ska du och din familj flytta till thailand?

2007-07-23 @ 16:44:00
Postat av: AnnaStina

Sanna-
Tack snälla du för Hello Kitty tipset! :-) Jag ska genast ta och beställa H&M katalogen så att jag kan se! Väldigt omtänksamt av dig att tala om detta för mig.! :-)
Mamma till två små pojkar-
Jag håller tummarna för att det har slutat regnat imorgon och att det blir SOOOL varje dag då vi är där! :-) Det såg faktikt ut som att det kan bli sol då jag såg på nyheterna så undrens tid är inte förbi ;-)
Miss.C-
Tack! :-) Jag önskar dig också en super dag i Stockholm också håller vi tummarna för SOL.! :-)
Jeny-
TACK så jätte mycket för fina ord! :-) Vi vet inte helt när vi reser till Thailand men tror att det blir december / januari (eventuellt tidigare men i alla fall inte senare). Och ja, jag ska SJÄLVKLART blogga varje dag därifrån! :-)
ISA-
Vi ska ta en "Paus" (men JIG ska jobba med sin internet butik) och njuta livet i Thailand under större delen av 2008. Vi har köpt en lägenhet där och jag LÄNGTAR till vi reser! :-) Man får bara 3 månaders turistvisum så vi vet inte säkert om vi blir 3, 6, 9 eller 12 månader. Det får tiden visa! :-)

2007-07-23 @ 20:22:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91