Godmorgon fredag!

168397-622
Här är mitt hjärta igår kväll...

Jag blev uppe på tok för länge igår så idag känner jag mig fortfarande bakis ;-) Men till min stora glädje så sov hjärtat fram till strax efter 9 idag, underbart! :-)

Det är grått & regnigt ute men det gör ingenting för vi är ju i Stockholm och bara det räcker långt för mig :-) Nu sitter hjärtat och myser med min moster & morbror och jag får lite lyxig egen tid. Dagen idag bjuder på tur ner på stan och dejt med vänner.

TACK för alla era kommentarer! Jag svarar på dem lite senare! :-)

Njut dagen för den kommer aldrig tillbaka! :-)

Kommentarer
Postat av: Caroline

Hej AnnaStina! Tänkte tipsa om röda ögon... Jag kan verkligen ingenting om Photoshop men fixade det ändå - på lite mindra "lagliga" vägar så att säga... :) Fattade dock inte så mycket men hittade en del sidor på nätet som steg för steg visade hur man kunde göra vissa enklare grejer, som svartvitt, ta bort en ful bakgrund och röda ögon tex. Såg att du skrivit lite om just röda ögon tidigare och jag håller med dig, det är ju ganska störande i de fina kort man har tagit! Har du Photoshop eller om någon annan i din omgivning har det kan du kika här sedan:
http://www.moderskeppet.se/live/arkiv/2006/roda-ogon-med-photoshop/ (har många andra bra guider med). Eller så kan du se en film på youtube om det:
http://www.youtube.com/watch?v=Sk_xLrXXcO4
Annars kanske det bara var så att du ville lära dig inställningen på din kamera :)
Ha en fin dag!

2007-07-27 @ 08:55:24
Postat av: AnnaStina

Tack snälla omtänksamma du för att du tagit dig tid att tipsa mig om detta!!! :-) Det sätter jag enorm pris på! (som vi säger här i Norge). :-) Jag ska absolut försöka lära mig detta så att bilderna blir snyggare i framtiden! TACK igen för tipsen!!! Önskar dig en flott dag! :-)

2007-08-01 @ 21:06:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91