Bus!

168397-500

När vi kom hem busade vi i hallen framför spegeln :-) Johanna skrattade hur mycket som helst och när hon gör det blir jag helt varm i mitt mamma hjärta :-)

Jag var föresten förbi "House of Oslo" idag, det relativt nya stora "interiör shopping stället" i Vika men det är ju verkligen helt tragiskt att gå runt där.. helt sten dött.. bara några som är inne på Vinmonopolet och shoppar vin. Överhörde personalen på Design Torget, ena tjejen säger till den andra: "nu har det ju varit så här dåligt här i 3 dagar på raken.." Sen såg hon att jag var i närheten och då sa hon "Ops" till sin kollega för hon kommer på att hon pratat lite högt.  Men jag förstår henne, måste vara hur tråkigt som helst att jobba när det inte är en kund i sikte. Tror tyvärr inte stället lever kvar så länge...

....Men det kommer Ordning & Reda att göra! Var där idag en sväng och de har ju sååå mycket fint. Jag går alltid helt "bananas" när jag är in där. Älskar deras kort, skriv böcker, almanackor, fotoalbum mm.mm. Idag hade de fått in ett nytt rosa kort med en bamse på! bara en sån sak! :-)

Kommentarer
Postat av: Miss J

Där skymtar ju Pappelina-mattan som du bloggade om tidigare! :) Är fortfarande sååå sugen på att köpa en (måste bara ta mig hem till Sverige först). Är du nöjd med dem so far? :)

Postat av: miss c

jag har köpt två plast mattor på rusta jag :-) en randig och en med stjärnor på för 199kr st...ett bra alternativ om man inte har råd med Pappelina....dom verkar hålla bra...men jag skulle ju helst vilja ha en ÄKTA ;-)

2007-07-05 @ 16:40:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91