Hemresa!

Borta bra men hemma bäst....
Just nu längtar jag verkligen till vi flyger hem i morgon bitti. Förfärligt tidigt reser vi, 06.50 går flyget, men då är vi hemma i lägenheten hos Gucci redan vid 12 och det blir LYX för då har vi dagen hemma :-)

Dagarna i Luleå har gått FORT! men ändå känns det som att vi varit borta länge... Torsdag var en HEMSK resdag... helt klart en av de värsta dagarna jag kan minnas att jag har haft på läääääänge.

Vaknade 9.30, började ringa efter taxi vid 11, taxi kom 11.30 flyget gick 12.20... och det tar ca 45 min till Gardemoen. Hade TUR så det kom en ung pakistanier på 24 år som struntade i bilbarnstol och körde som en dåre! Kom fram 12.15, springer in i hallen och där möts jag av ett totalt KAOS! Hur mycket folk som helst och extrema köer. Jag hade checkat in hemma men - det visade sig att hela SAS datasystem för incheckning låg nere så - vi fick bara ställa oss och vänta.... Killen på bagage droppen sa att inga plan går pga detta så det var bara att softa... Men jag tyckte - efter en stund - att det verkade märkligt? så - jag haffade en SAS dam på golvet och vips! hade jag 3 handskrivna (!!) bagage taggar i min hand.

Iväg till special bagaget med vagnen,  ut genom säkerhetskontrollen (inte lätt att ta av sig stövletterna med Johanna i Baby Björnen...) och när vi kommer ut så har vårt flyg gått!? Killen vid bagage droppen var helt ute och cyklade - planen gick - bara lite senare än vanligt...

Jag o Johanna gick till gaten där nästa Stockholms flyg skulle gå 13.15. SUPER SNÄLL kille hjälper mig att fixa platser på det flyget medan jag kan sätta mig och amma en hungrig Johanna. Planet kommer iväg försenat... så vi missar så klart anslutningsflyget till Luleå som skulle gå 14.20.

Blir ombokade till 17.35 ! OCH - då hade jag ingen vagn för de har börjat med ett test prosjekt mellan Oslo och Luleå vilket innebär att allt bagage går DIREKT. Något som självklart hade varit hur lyxigt som helst en vanlig resa utan förseningar och utan en liten baby men med 3,5 tim på Arlanda vill man ha vagnen sin, tro mig ;-)

Så - jag och Johanna är innom ALLA service diskar som finns där det finns möjlighet att få hjälp att få ut vagnen efter att vi hela tiden blir hänvisade vidare... Till slut - vid sista disken säger en tuggummi tuggande SAS kille att mitt bagage redan gått till Luleå med 14.20 flyget för det var försenat  ! så han undrar varför vi inte åkte med det själva också???  (behöver inte nämna hur upprörd jag blev då....! )

Till slut lyfter vi mot Luleå (17.35 planet var också försenat) och vi landar vid 19.30 och då är inte vårt bagage med ! :-(  Så - kl. 00.15 kommer vagnen och min resväska med taxi hem till mamma.... WHAT A DAY!!

Det är TUR att jag har en ÄNGEL till dotter! Johanna bara skrattade och log heeeeeeeela denna förfärliga res dag! Hon är FANTASTISK!!!! :-)

Nu ska jag lägga mig, berättar mer om dagarna en annan dag....

Kommentarer
Postat av: josefine

Vännen då, vilket KAOS! Nästa gång får vi resa ihop till Arlanda o sen vidare till Norrland var för sig, kan vara nåt att tänka på! :) STOR KRAM bra ni är hemma igen :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91