Underbar cd = perfekt julklapp!

168397-2121
En helt underbar cd som jag tycker att du ska "löpa & köpa"! :-)

När jag och Johanna var hemma hos Lotta & Co och myste i torsdags så hade Lotta på den BÄSTA cd jag hört på evigheter. Det var bara den skönaste julmusiken som Christer Sandelin (remember ? long time no see..) där han gjort softa versioner av riktigt bra jullåtar.

Lotta hade köpt cd´n på en julmarknad på en skola och då hette den "Jul på Fredriksborg" så jag var rädd att jag inte skulle få tag i den...  Men ! så får Lotta till min stora GLÄDJE reda på att den finns ute i butik också så idag fick jag raka vägen till NK och shoppade den!! :-)

Den här cd´n är mitt allra bästa dagens tips! Både att shoppa till dig själv så klart men också att köpa som julklapp till veninner. Den här + en liten flaska bubbel = fabulous gift! :-)

Nej, mina vänner - nu råkade jag titta till på klockan... Bäst att hoppa i säng för snart är det ju dags att stiga upp och hälsa 2:a advent välkommen.

Imorgon ska jag visa er fler bilder från dagen också blir det fler julklappstips så klart. Det härliga med att vara hemma igen är att då kan jag blogga på som vanligt igen :-)

God natt & sov så gott!

Kommentarer
Postat av: Angel

denhar jag också köpt,såg reklamen och kunde inte låta bli.

Postat av: AnnaStina

Visst är den underbar!? Önskar dig en mysig advent! Kram! :)

2007-12-09 @ 13:04:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91