Nattning pågår....

168397-2221
Jag måste erkänna att det är stunder då jag saknar julen hemma.. för vi har så galet hektiska dagar nu att vi inte ens hinner tänka på att det är jul snart... Så - jag är glad Johanna fick njuta sin snökula och sin julkalender och julgran hemma före vi reste :-)

Phuket kl. 20.50

Sedan en bra stund tillbaka pågår det nattning av lilla prinsessan här i Phuket. Hon är nu inne på sin 2:a vällingflaska och jag håller tummarna att den får henne att somna gott :-) Jag har försökt att blogga i flera timmar men hon har önskat min uppmärksamhet och hon har förtjänat den idag för hon är en ängel som är med oss runt i interiörbutiker HELA dagarna non-stop från kl. 11-19.

Så - kvällen i kväll blev Johannas kväll för min del och det innebär att vi har varit på hotellet sen kl. 17 hon och jag och JIG är runt och fixar de ärenden som vi inte hann med tidigare idag. Ett av dem är att köpa mig en NY KAMERA så imorgon mina vänner  blir det nya fina bilder härifrån! :-)

Johanna har badat jätte länge i kväll och hon älskar då jag blåser såpbubblor inne i badrummet som hon kan slå sönder med händerna.

Ååå nu tror jag hon somnade! det betyder att jag får lite bloggtid :-)

Kommentarer
Postat av: Angel

hehehe,den där kameran låter sig vänta =) inte lätt å hinna med allt kan jag tro.Blir spännande med alla bilder sen.

Postat av: Charlotte

Mysigt dag, visst är det underbart när de klarar av att gå i affärer och nästan tycker det är mysigt! Hoppas Du får en lugn och skön bloggkväll samt att Du hittar en kamera imorgon! Ikväll ska jag dra igång min blogg är det tänkt så då får du hälsa på imorgon ;-) Massa kramar!

2007-12-20 @ 14:54:45
Postat av: Charlotte

Haha, kanske ska skriva bloggadressen oxå ;)

2007-12-20 @ 15:31:55
Postat av: Charlotte

Vet inte varför den inte kommer med....
Hmmm?
www.upptagnamamman.blogg.se

2007-12-20 @ 15:32:33
Postat av: emma

mysigt med en girls night alone :

2007-12-20 @ 21:44:13
URL: http://emma86.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91