Mysiga dagen.

168397-2041
Johanna, Elian & Josefine. Johanna har precis gett sin boyfriend en chokladkalender i adventspresent och hon har fått en jätte söt rosa bok.

Det har varit något knas med bloggen en stund i kväll men nu är den "back in business" igen ! :-) Jag har föresten haft en mysig kväll. Har suttit i soffan och pratat i telefon med en underbar vän hur länge som helst...!  TACK darling för super super kos samtal. You made my evening! :-)

Tidigare idag var det bara hur mysigt som helst att ha Josefine & Elian på besök. Det blev ett kort & intensivt besök men sånna är vi vana vid för så brukar det bli då vi ses eftersom tiden flyger när man har roligt! :-)

TUSEN miljoner TACK kära vänner för de finaste presenterna ni hade med er. Ni skämmer bort oss och gör oss så glada! :-)


Johanna fick en underbart söt bok som heter något så passande som "Min rosa bok" :-) och själv fick jag ytterligare ett underbart halsband  som det står "Fab mama" på :-)


Här ser ni halsbandet bättre! Det står "Fab mama" på ena sidan och Johanna på den andra och jag fick ett liknande för en liten stund sedan. Orsaken till att jag idag fick ett till är att det förra egentligen blev fel så detta är en rättelse :-)  Om du också vill beställa ett sånt här fint halsband så kan du göra det här : Namnsmycken  och om du uppger koden "Prinsessans Dagbok"  (min vän Josefines blogg) vid beställningen så får du rabatt! :-)

Jag hör att regnet smattrar mot fönstren här och det är bara så mysigt! :-) Ska ta och blogga lite till och sen pyssla lite...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91