Johanna kl. 22.30...

168397-2086
Johanna släpper sällan taget om min mobiltelefon.

Min darling har suttit och bläddrat i nya "Vi föräldrar" hur många gånger som helst. Hon startar från 1:a sidan, bläddrar bakåt, sen slår hon ihop bladet och börjar om från början igen och så där håller hon på i en evighet... ;-) Jag tror minsann att hon har sett hur jag gör med alla mina blader ;-)

Tyvärr så är hon fortfarande vaken. Hon står i sin säng på vårt hotellrum och är inte helt nöjd men jag misstänker att hon snart ger upp och lägger sig ner och sover för nu måste hon vara super trött efter den här innehållsrika dagen. Och "när man talar om trollet"! Nu tror jag faktiskt att hon precis gjorde det jag skrev för nu blev det plötsligt tyst här :-)

Nu är den stora frågan: klarar jag att öppna en påse Kina snacks utan att hon vaknar av att det "prasslar & knastrar"? Kanske dumt att utmana ödet? Eller vad sjutton, jag får tugga tyst ;-)

Kommentarer
Postat av: Yalda

haha..du är för rolig!! Hoppas att ni får en härlig resa trots allt! kram

2007-12-06 @ 22:29:41
Postat av: y

Förresten..jag får abstinensbesvär när du inte bloggar..inte klokt ju..

2007-12-06 @ 22:30:29
Postat av: Mjuk

Åh, hoppas lilla Johanna kan sova nu! Vad kul att ni är uppe Stockholm!!! Önskar er en underbar vistelse här och en trevlig helg, för nu är det ju fredag! Jippie!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91