Hemma efter mysig middag.

168397-2128
Jag har på mig klänning / kjole från Top Shop, kofta från Heartmade, örhängen Julie Sandlau, jeans Replay och stövlar + väska från Gucci. Min darling har body Bonpoint, klänning / kjole Burberry och kappa från Zara.

Nu kom jag och Johanna precis innanför dörren efter en jätte mysig middag med hela JIG´s familj på "Yaya´s". JIG och alla de andra är kvar där men lilla darlingen blev tröttis så hon och jag gick hem. Det är SÅ smidigt att restaurangen ligger så nära att jag inte ens behöver ta på jackan för att gå dit :-)

Vi har ätit super gott och bytt julklappar och jag skriver mer om allt senare men nu ska hjärtat få sitt dagliga bad och sen är det dags för nattning.

Önskar dig en super mysig söndags kväll.! :-)

Kommentarer
Postat av: madilnene

vad fina ni är!!
har du köpt din fina klänning nyligen?

2007-12-09 @ 21:57:05
Postat av: Stina

Johannas kappa är så himla fin! Jag var o klämde på den själv, men den fanns inte i Majas storlek (hon är ju alldeles för liten). Johanna passar verkligen i den! Kram

Postat av: AnnaStina

madilnene-
Tack så mycket snälla du! :) Jag shoppade klänningen i augusti tror jag? Minns inte helt.. MEN! nu då jag var på "Top Shop" i fredags så såg jag den där! De måste ha fått in den igen! :) Kram! :)

Stina-
Vad kul att du tycker om kappan! :) Det finns helt säkert en liknande att shoppa då din lilla Maja blivit lite större :) Annars får du köpa Johanna då ;) Kram! :)

2007-12-11 @ 01:00:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91