Girlpower!

168397-2028
Idol finalisterna Amanda & Marie.

Ååååå vad GLAD jag är över att min teori var helt fel och att jag gissade fel och att allt istället gick helt RÄTT ikväll!!! :-) Extremt coolt att Miss.Picasso & Amanda ska dominera Globen nästa fredag, det blir girlpower deluxe! :-)
Jag somnade - som vanligt ;-) - i soffan i kväll och vaknade till nu. Lite tokigt för jag har en del att göra inför imorgon, då ska nämligen jag & Johanna ha en liten "prinsessebjudning" så... jag blir nog uppe en lite längre stund :-) Ska även pyssla lite med hjärtats julkalender för i morgon är det dags...!

image2029
Mor & dotter..

Jag känner att jag måste sluta dagen där jag började den... Dvs med Katie Holmes för nu hittade jag en ny bild som förklarar hennes nya frisyr! Hon har med andra ord klippt sig som sin dotter Suri! och då blev ju allt plötsligt lite sött ;-)  (men trots det så ser det fortfarande ut som om hon har peruk och jag tycker fortfarande att hon passar bättre i glammigt långt... )

Nu ska jag ta tag i "allt" här hemma så att jag slipper tok stressa imorgon.

Hoppas att du är lika nöjd med Idol finalen som jag är och att du har haft en fabulous fredag. Imorgon smäller det! Då är det 1:a DECEMBER! och då börjar nedräkningen mot jul på allvar...!  Lovely!!!! :-)

God natt november & välkommen december! :-)

Kommentarer
Postat av: lovingnurse

hej! ha en trevlig helg! :)

Postat av: Charming man

hejsan, ha en trevlig helg!

2007-12-01 @ 01:38:17
URL: http://failures.blogg.s
Postat av: Nathalie

oj visst ja det är ju snart den förste! shit va tiden går fort fram =D såå kul, älskar julen :D

2007-12-01 @ 01:46:09
URL: http://nathalieisaksson89.blogg.se/
Postat av: AnnaStina

Tack! :)

2007-12-01 @ 23:49:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91