Dagens adventspresent!

168397-2053
Ordning & Reda har som vanligt super fina julpåsar och FINT julpapper. På bilden ser ni det papper som kalender var inpackad i.

Jag & JIG droppar vår adventskalender i år och ser vår Thailands resa som den bästa presenten istället :-) Men! en 1:a advent present fick jag och den får symbolisera hela advetskalendern i år ;-)

När vi var på Ordning & Reda och shoppade kalendern så passade jag på att köpa några fina jul & nyårskort också + de sötaste "gem" jag vet i form av hjärtan. Jag ser alltid till att ha sånna hemma :-)

Nu ska jag och Johanna montera ihop ett bord till hennes rum.

Kommentarer
Postat av: grombaben

Hadde de søndagsåpent i sentrum i dag? Hadde de mange kalendere igjen? Jeg syns de alltid blir utsolgt så fort, og jeg har bestemt meg for å kjøpe i gave til en venninne. Må forte meg ned til byen til uken, tenker jeg!

Postat av: sanna N

Vilken fin kalender! ordning & Reda är fantastiskt, måste gå dit i morgon. Vad fick du för advenstpresent då? Nyfiken... Nu är det dax för pepparkakor o julmust!

2007-12-02 @ 17:55:43
Postat av: Angel

Men ni ska väl vara borta ganska länge?

2007-12-02 @ 19:58:57
URL: http://angelsmode.blogspot.com
Postat av: AnnaStina

grombaben-
Nej de brukar inte starta med söndagsöppet förren om ett par veckor tror jag. Jag shoppade kalendern igår från JIG till mig :) Då var det faktiskt den näst sista jag köpte i den här färgen, sen var det bara den mindre modellen kvar. Så - ett tips är att du prioriterar den shoppingen ganska snart så de inte tar slut! ;) Happy shopping! Kram :)
sanna N-
Tack! :) Ja, Ordning & Reda ÄR fantastisk! :) Min adventspresent var kalendern ;) Det var bara det att jag shoppade den själv så slapp JIG ;) Här dricks det också julmust. Gott! Önskar dig en härlig vecka! Kram :)
Angel-
Vi ska vara borta allt från 3-6 månader, vi vet inte helt, tiden får visa..! :) Kram! :)

2007-12-02 @ 22:05:55
URL: http://gizmolinas.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91