Dagen före dagen!

168397-2154
Här är jag ensam på semester i Phuket mars 2005. På bilden är jag på väg i longtail boat från min favorit strand: "Freedom Beach" :-)

Oh my vad tiden flyger dessa dagar! men det går helt fint när vi har ett så fantastiskt härligt mål i sikte :-)

Jag kom mig inte i säng förren närmare 4 i natt och runt 5 ville Johanna komma och sova nära mig i stora sängen sen vaknade vi kl. 9. Idag blev det inte så mycket morgonmys i sängen utan snabbt upp och sedan då har vi varit inne på sovrummet och gått igenom alla kläder för att se vad som ska med på resan så nu ligger det ett "berg" i vardagsrummet och tvättmaskinen går varm :-)

Det som är så härligt med Thailand är att man nästan inte behöver ha med sig några kläder för man går bara runt i linne, shorts, klänningar, saronger, tuniker och flip flips men lite måste ändå få följa med för vi ska ju trots allt vara där så länge.

Ni är många som frågar mig om turen, varför vi reser? vad vi ska göra? hur länge vi ska bli ? osv. Jag L O V A R att göra ett eget Thailand inlägg om detta så FORT vi landat för just nu hinner jag bara blogga korta stunder här och där.

Nu sover hjärtat och jag måste kasta mig i duschen så här kommer dagens som jag tycker är riktigt, riktigt bra:

"Öva idag på att stå upp för dig själv och det du tror på, oavsett vad människor i din omgivning tycker."
/ Ur "En härlig bok".

Jag önskar dig en FLOTT dag fylld av lyckliga stunder! :-)

Kram! ♥

Kommentarer
Postat av: Maria

När man tittar på den härliga bilden och sen tittar ut genom fönstret och möts av grådis blir man lite avis :) Men som tur är har vi lite snö att längta till och det är inte fy skam :) Hoppas verkligen att ni får en underbar och härlig vistelse fullt med massa härligheter och mys! Kram

Postat av: nyfiken

jag e så nyfiken.
bor du ihop med någon förutom din dotter?
är du gift eller sambo?

2007-12-12 @ 10:32:27
Postat av: Anna

Aldrig några kort på din man. Vill han inte vara med ;-) Jag är också nyfiken. hi hi..
Ha det bra!
Kram

2007-12-12 @ 12:02:49
Postat av: Hanna

Freedom beach är RIKTIGT härlig, var i Thai. förra hösten och I LOVE IT. Kommer bli fler gånger dit! Nu finns ingenting annat som passar ! Hoppas du får en trevlig resa!

2007-12-14 @ 08:50:48
URL: http://uncertain.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91