Vår sista dag i Stockholm = MYS!!

168397-669
Jag VET - samma bild en gång till. Varför ? Jo, för nu ska jag berätta om vår lunch.!

Igår var det vår sista dag i Stockholm och då bestämde jag mig för att vi skulle ha en riktig MYS dag jag och mitt hjärta och det var precis vad vi hade! :-)

Vi startade dagen med en skön promenad från Fridhemsplan för jag ville så gärna gå i "mina gamla kvarter" i Vasastan där jag inte varit på väldigt länge. Det är på sånna här turer man hittar smultronställen! Den här gången en jätte mysig barnbutik som heter "Små Grodorna" (
www.smagrodorna.se) som ligger på St.Eriksgatan.

Sessan sov sött då vi kom dit så jag kunde mys shoppa i lugn och ro. Shoppade söta små presenter till hennes 1-års dag (de får ni se när den dagen kommer ;-)) som packades in i vackert rosa papper :-)

Senare åt vi en underbart MYSIG lunch på "Grodan" på Grev Turegatan jag och mitt hjärta. Som ni ser på bilden så satt Johanna i en barnstol och åt pommes och smörgåsrån och drack vatten och vinkade och "pratade" med de som satt vid sidan av oss. Själv njöt jag en super GOD fisk&skaldjurs gryta och en dagens. Vi hade bara DEN mysigaste stunden hon och jag, det var helt speciellt. Vi bara satt där och njöt båda två! :-)

När de 2 tjejer som satt vid sidan om oss gick sa den ena: "ni ser ut som två kompisar som sitter och mys äter lunch".!  Den kommentaren gjorde mig SÅ glad för det var precis så jag satt och kände! :-) Vi bara satt där och njöt och tittade på folk och hade det BRA! :-) Det var ett stund jag kommer minnas LÄNGE, en sån där lycklig stund som man ska låsa in i sitt hjärta....! :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91