TACK så jätte mycket!

168397-879
Här sitter jag i vagnen tidigare idag. Den söta "Birthday Princess" brosjen har jag fått av mamma.

Jag är sååå GLAD över att jag fått så jätte många grattis hälsningar här på bloggen idag. :-) Jag kan inte räkna ännu men mamma hjälpte mig och sa att det är hur många som helst som skrivit till mig.

TACK TACK TACK, så jätte mycket!!!  Ni är fantastiska och jag är lyckigt lottad som har så många som tänker på mig! :-) Det var så roligt att fylla år idag att jag redan längtar till nästa gång! Också längtar jag till vi ska ha mitt kalas, mamma säger att det blir någongång i september.

Kramar!
Johanna :-)

P.S mamma ska se på "Grey´s Anatomy" på TV nu också funderar hon på att öppna en flaska rosa champagne.. det tycker jag att hon ska göra för hon förtjänar att fira sitt 1:a år som mamma!  Hon skriver mer senare.

Kommentarer
Postat av: Sessan

Vacker Sessa i snygg vagn ;0)

Postat av: Shopaholicmamman

Kikar in på världens snyggaste och härligaste blogg ;-)Hoppas ni haft en mysig dag med massa tårta och paket.... sov så gott. kramis Therese

2007-08-21 @ 21:20:25
URL: http://shopaholicmamman.blogg.se
Postat av: AnnaStina

Sessan-
Eller hur?! ;-)
Shopaholicmamman-
TACK snälla!!! :-) Vi hade en super dag igår jag och min sessa, det är roligt med födelsedagar! Och jag fick en bra ursäkt till att kunna äta lite god tårta också, mums! ;-) Önskar dig en underbar dag och hoppas att solen skiner på dig idag! Kram :-)

2007-08-22 @ 08:21:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91