Sooolig eftermiddag.

168397-814

Här är jag och sessan klara för dagen. Vi gick ut med mamma och fixade några ärenden innan vi satte oss och tog ett glas i solen då hjärtat somnat sin eftermiddags nap. Det är bara sååå härligt med sånna här soliga & varma sommar dagar! :-)

Hello Kitty ballongen lever fortfarande! den shoppade jag till sessan tidigare i sommar då vi var upp så det är ganska otroligt att den inte "dött" ännu. Men den är helt klart på väg....!

Kommentarer
Postat av: Annicken

Så mange fine bilder du har delt med oss fra Luleå.
Ser så grønt og frodig ut. Tenker du får koblet litt av når du er der oppe.
Mange synes det er litt trist å ha lang vei til sine foreldre når barnebarn blir født, men jeg tror at når man da først treffes, så er det ordentlig kvalitetstid man tilbringer sammen! :o)
Tenk når Johanna blir litt større, hvor forventningsfull, og hvor mye hun kommer til å glede seg til deres reiser til familien i Luleå!
Ha en deilig dag i fantastiske Stockholm.
Elsker den byen. Mannen min og jeg(m&u/barn) har de siste fem årene alltid passet på å få en lang-weekend i Stockholm i løpet av sommeren.Det er virkelig en sommerby,lukten av nystekt iskjeks i Gamla Stan, rusleturer ut til Djurgården og yrende båtliv-Det er SOMMER det!
Neste sommer skal vi nok ta med barna innom Junibacken.

2007-08-16 @ 11:01:17
Postat av: AnnaStina

Hej Annicken!
Tusen TACK för ditt jätte trevliga inlägg! :-) Ja, Luleå kommer nog bli ett favorit resemål för min lilla sessa :-) Vi har ju varit där väldigt flitigt i sommar och det har varit jätte mysigt.! Men du, vad härligt att ni alltid tar er en weekend i Stockholm varje sommar. Det är ju bara en FANTASTISK stad!! I mina ögon är det en av de vackraste städerna i världen! :-) Det är så FINT med allt vatten runtomkring! Jag längtar också efter att kunna gå på Junibacken, nästa år blir det absolut en tur dit med Johanna :-) Sköt om dig så jätte mycket och jag önskar dig en underbar söndag! Kram! :-)

2007-08-18 @ 22:59:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91