Skön start på dagen.!

168397-794
Precis när jag tog bilden igår rev hjärtat sönder sidan ;-)

Å vilken SKÖN start på dagen denna walk är. Jag tog med mig sessan idag igen för hon var så trött då jag skulle gå och nu sover hon fortfarande i vagnen. Mormor är ute och går med henne så att hon får sova till hon vaknar lilla sötisen.  Jag kommer att sakna den här perfekta promenad rundan då jag kommer hem till Oslo igen...

Nu sitter jag med hårrullar och ska ta och hoppa i duschen. Dagens planer är inte helt klara så vi får se vad vi hittar på. Kanske en tur på sjön?, kanske en tur till Lotta & Co som nu är friska?, kanske en tur på stan?, vi får se vad vi känner för när vi är klara. Ganska skönt att kunna ta dagen som den kommer. I kväll ska vi i alla fall på middag hemma hos pappa också är planen att jag och min bror ska gå ut en sväng.

Oj, nu kom dom hem. Bäst att hoppa i duschen.

Försök att göra någon glad varje dag om det så bara är dig själv.

Kommentarer
Postat av: josefine

Vilken UNDERBAR bild o UNDERBART citat du funnit eller hittat på. SÅ sant! Jag blev LYCKLIG då jag såg att mina favvosessor 1. har SOl, det förtjänar ni 2. AnnaStina äter mat =) du behöver en egen kock du =) 3. ni snart kommer hem till oss. Men du! Ta med SOLEN! Pleeease!
Trevlig resa hem o puss o kram från oss!

Postat av: Jennie

Har funderat på en sak: Din man verkar jobba mycket. Du verkar vara ensam ofta med Sessan. Eller har jag fel? Har inte han haft någon semester? Ha en trevlig dag och tack för att vi fårfölja din jättefina blogg =)

2007-08-15 @ 14:03:05
Postat av: Anna

Härlig bild! Hoppas ni haft en skön dag, här i Gbg har det regnat hela dagen!

2007-08-15 @ 17:19:52
URL: http://toplook.blogg.se/
Postat av: Mamma till två små pojkar

Men Anna-Stina! Vilket sammanträffande!!! Denna kille är min fd jobbarkompis ;)
http://jonasnoren.se/fredrik/

2007-08-15 @ 18:24:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91