Sessan idag.

168397-658

Hjärtat i dagens "outfit". När bilden togs hade vi precis kommit innanför dörren efter vår tur. Byxorna hon har på sig har jag använt såååå mycket, (ja, alltså inte jag, men på henne ;-))  de är från "Bonpoint", modellen är perfekt tycker jag för man slipper knappar & dragkedja så jag tänker att de är bekväma för lilla sessan :-)

Kommentarer
Postat av: Cille

Koftan ser jättefin ut! Görs de i större storlekar, stl 38 ungefär? :)
Jätteroligt att se bilder från era Stockholmsäventyr, du är ju jätteduktig på att uppdatera bloggen!

Postat av: Stina

Åh, din dotter har alltid så fina kläder. Gillar att du vågar klä "upp" henne. Superfint, så vill jag också göra när min lilla sessa kommer.

2007-08-01 @ 18:16:04
URL: http://girle.blogg.se
Postat av: AnnaStina

Cille-
Ha, ha :-) Ja, den koftan hade man gärna velat ha! Det är synd att inte Burberry gör lika fina vuxen kläder.. deras barnkollektion är ju bara den FINASTE tycker jag. De hade fått in massa höst nytt på barnavdelningen på NK och jag ville ha absolut ALLT.! *suck* ;-)
Stina-
Tack snälla du! :-) Jag tycker att det är så himla roligt att klä upp henne! :-) Plötsligt kommer jag på mig själv att shoppa mer till henne än till mig själv.. ;-) Alla kläder är ju dessutom sååå söta när de är så små! :-)

2007-08-01 @ 20:03:43
Postat av: Stina

Jag förstår hur det är lätt hänt :) Jag hittar ständigt nya saker som jag vill ha till lillan, och hon har ju inte ens kommit än! Svårast är med storlekarna, jag vill ju att hon ska kunna ha sakerna lääänge.

2007-08-02 @ 08:33:30
URL: http://girle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91