Saknar Stockholm..

168397-673
Här är jag och sessan på super mysiga "Mälarpaviljongen" i lördags. Hon sov sött i vagnen och jag tog ett glas och njöt solen :-)

Här i Oslo har vi grått väder idag och jag längtar tillbaka till Stockholm. Nyss upptäckte jag att det stod en mann rakt utanför fönstret jag stod brevid så det var ju tur jag hade klätt på mig, men å andra sidan syns väl inte så mycket genom alla den tjocka plasten.. ;-)

"Mälarpaviljongen" (som vi är på på bilden) ligger längst en super fin "gångväg" där min moster bor i närheten av Rålambshovsparken. Ur mysigt ställe med allt vatten & grönska och trevlig personal och skön stämning :-) Fick veta av min vän Jonas att det är ett "gay ställe" så det förklarar varför det är så trevligt där! ;-)  Om du inte har varit där och bor i Stockholm så tycker jag absolut att du ska gå dit! Min moster, Anders, mamma & Hans var där och åt en av kvällarna och de sa att maten är GOD och att det var exakt lika mysigt där på kvällen också.

Sessan sover nu och jag ska njuta min "egen tid" :-) När hon vaknat ska vi iväg ut en sväng. Måste ju till Zara och se vad de fått in för nytt idag... ;-)


Kommentarer
Postat av: Mamma till två små pojkar

Men du, det är molnigt här (i Sthlm) idag så det är inget att önska sig ;-) men igår var det en toppendag, soligt hela dagen! Min egen mor var på besök så vi lekte i parken med barnen och sen blev det shopping efter lunchen, besökte bl annat Barkarby Outleten igen. Har du varit där? Där finns det t ex Boomerang, Polarn O. Pyret, Filippa K, Timberland, Vagabond, Wesc, Mexx, Artic kids, Samsonite (säljer även bl annat Lacoste väskor), Peak, Björn och många fler. Värt ett besök!

2007-08-02 @ 10:45:55
Postat av: Mamma till två små pojkar

Förresten, meddela gärna om du hittade nåt kul på Zara. Du gillar väl deras lite mera casual-avdelning? eller hur? Ska nog till Riddargatan 12 imorgon och titta på Day-tunikan i brunt, skulle behöva mer brunt i garderoben ;) Köpte i för sig precis en brun Filippa K blus, men men... =)

2007-08-02 @ 10:50:25
Postat av: AnnaStina

Ååå så skönt att få höra att ni också har moln! Tack för den väderrapporten! :-) Jag var till den outleten en gång då jag bodde i Sholm men det är ju hundra år sen nu.. ;-) Helt rätt gissat - det är ofta på casual avd jag hittar fina saker på Zara. Såg en jätte fin off-white jacka där som var slut i min str men som de trodde kanske kommer in igen idag. Lovar att ge rapport senare i kväll! Du gör helt rätt i att se på tunikan i brunt, den var super fin! :-) Happy shopping!!!

2007-08-02 @ 11:08:39
Postat av: Suzanne

Vet du vad AnnaStina? Jag saknar oxå Stockholm!! Direkt när jag vaknade här hemma så kände jag bara tristess och att jag ville tillbaka till den mysiga staden där det alltid finns så mycket roligt att göra!! Du o jag kan åka tillbaka o ta in på hotell med barna, vad sägs om det?? =) Kram på dig!!

Postat av: AnnaStina

Suzanne-
Ja visst är det tråkigt att komma hem efter att man besökt den vackraste staden i världen? Stockholm i mitt hjärta.. sjunger de på Allsång på Skansen och jag håller med, Stockholm har en STOR plats i mitt hjärta. Mina 6 år där var underbara och en dag tror jag vi bor där igen..! :-) Vilket fantastiskt förslag att åka dit tillsammans! Galet, men kul! :-) Kram! :-)

2007-08-02 @ 20:58:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91