Prinsess post!

168397-847

I fredags fick jag post av min söta prinsesse vän Jessica och jag blev såååå GLAD!!! :-) Det är ju tyvärr inte så ofta man får något rosa i brevlådan nuförtiden, mest vita kuvert som inte direkt är handskrivna.. ;-)

Jag fick boken "Prinsessor" och ett super sött Hello Kitty kort med text jag blev rörd och glad av!! :-)

TUSEN TACK min söta vän, jag blev verkligen överaskad!! Du kan konsten att sprida solsken på en regnig dag du och det är en värdefull egenskap vännen. Jag är SÅ glad över att jag har dig i mitt liv.

Tips-
Jessica har använt de söta Hello Kitty klisterlapparna till att skriva adressen utanpå paketet och det gör paketet så mycket finare :-)  Och tänk dig de söta klisterlapparna utanpå ett vitt vanligt kuvert .. ! Det är sånt som lyser upp i brevlådan! :-)


Nu borde jag ha lagt mig för länge sen...  hjälp.. Men jag valde att svara på alla kommentarer ni skrivit senaste dagarna så nu är det gjort så nu kan jag lägga mig med gott samvete ;-) Sov gott.!


Kommentarer
Postat av: Angel

Vad gulligt,älskar hello kitty leta efter en sån där mapp i går och dom hade tagit slut jättefort grrr hehehe men men jag har ju en termos och lite klistermärken med Hello Kitty samt en skrivbok tihi.Berätta gärna om boken är bra sen =)Kram på er

Postat av: Jessica

Det är så härligt med post! Måste bli bättre på det själv... så kanske man får något kul själv någon gång?! :-)

2007-08-19 @ 09:53:41
URL: http://invited.blogg.se
Postat av: Molly

oooh, vilken lyxig post :) sådan vill jag me dfå!

2007-08-19 @ 16:17:41
URL: http://desi.blogg.se
Postat av: AnnaStina

Angel-
Alla Hello Kitty saker blir man GLAD av! :-) Om jag varit kvar i Luleå hade jag kunnat gå och shoppa en mapp till dig och posta den men nu är jag ju tyvärr i Oslo igen.. Jag lovar att berätta om boken då jag läst den! Sköt om dig! Kram :-)
Jessica-
Ja det är underbart härligt att få trevlig post! Tyvärr är det ju som sagt högst ovanligt men om man skickar en massa kul post själv så ökar som sagt chanserna för att man får nåt tillbaka :-) Själv skickar jag kort etc OFTA bara för att jag vet att det gör andra glada! :-)
Molly-
Lyxig post var det!! Jag blev jätte glad! :-)

2007-08-19 @ 18:45:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91