Power walk!

168397-745
Här är jag och sessan på power walk igår vid kl. 11. Hon sov gott i mörkret av filten..

Ååååååååå så FANTASTISKT att en liten vit mojäng på typ 4*4 cm för 198kr gör att jag kan lasta ner ALLA bilder och visa dem för er! :-) Lycka!!! och sååå mycket billigare och smidigare än att posta en strömkabel med express från Oslo. Eller express och express, vet inte om man kan kalla 3 dagar leverering för express direkt? inte om man är svensk i alla fall! ;-)

Nu sitter jag här och ska skriva om min power walk medan jag äter ostkrokar och dricker läsk.. hmm.. får tänka att det i alla fall "jämnar ut sig" och blir "balans" på vågen när man ger och tar på det här sättet :-) och livet är för kort för at man inte ska NJUTA.!

Jag är i alla fall super nöjd över att jag kommit mig igång med min morgon walk, det är en skön start på dagen som ger massa energi. Får hoppas att det inte bara är ett tillfälligt ryck jag fått utan att det håller i sig :-)

Kommentarer
Postat av: josefine

duktig du är!! men jag ler ju då du kallar det MORGONpromenad =) men jag vet man kommer inte ut tidigare =)
Har ni köpt en brun/rosa vagn nu eller ser jag fel? Hoppas du är lika nöjd som jag !!!
Sov sött, KUL med bilder!
kramar

Postat av: AnnaStina

För oss är det morgon darling. Vi sover ju till vid 9, 9.30 på dagarna som du vet :-) Jag har inte shoppat ny vagn så där ser du fel. Ja, jag är super happy över att det fixade sig så att jag kan blogga med bilder trots dumma kabeln jag glömt hemma. :-) Nu MÅSTE jag sova. Kram! :-)

2007-08-13 @ 22:35:59
Postat av: josefine

LYX att få sova! nu är det gröt här, kramar!

2007-08-14 @ 06:33:14
URL: http://prinsessans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91