Mitt hår.

168397-926

Ni är så många som frågat om mitt hår.. Så nu får ni se hur jag ser ut i skrivande stund ;-) Jag sitter här med med mina hårrullar och mitt lilla hjärta sover sött sin förmiddags "nap".

Jag mixar stora och lite mindre rullar och rullar upp håret på fuktigt hår (blöter det med kammen), sen sitter jag och blåser det tort med hårtorken medan jag bläddrar i blader.. Det tar sin TID men jag tycker att det är värt det och jag väljer att prioritera det för jag trivs bäst när håret har volym & lockar :-)

Jag har föresten värmespolar också men de funkar inte på mig, jag tycker inte om dem. Är så van vid dessa "kardborre" spolar från H&M och gillar dom bäst.

Om du har nya "Mama" hemma så kan du titta på sidan 95; den underbara tunikan är den som fick följa med mig hem igår ;-) Hela den reportagen ("Singelmammans tjejiga drömlya") är föresten helt underbar!!!

Kommentarer
Postat av: Sessan

Å gud vad jag blir imponerad över att du orkar!!
Du blir ursnygg när du är färdig alltså, så...
Men nej det hade jag inte haft energi till, här är det långt hår & bedroom look som gäller. Ha ha
Nejda, jag älskar rette tangen, för jag har sjaläv lockar/krus..
Kram på dig
Idag fick du ett eget inlegg på min blogg faktiskt, för citatet var så himla bra & jag vet att min syster behövde det iaf, hon har en tråttsig 5 åring hemma!!!

Postat av: Shopaholicmamman

Varje gång jag kikar in på din blogg blir jag lika inspirirad! Utan att överdiva har du den bästa, mysigaste , mest inspirerande bloggen jag hittat hittills... och snyggatse så klart ;-) Du är en förebild för många mammor ute i världen... och för mig=) Skulle oxå vilja kunna lägga upp håret
på rullar så det blir mer volymigt.. har du något bra tips till en nybörjare? Tack du underbara för att du förgyller min dag=) kram

2007-08-25 @ 10:21:46
URL: http://shopaholicmamman.blogg.se
Postat av: Gabriella

Hej Annastina,
Det är Gabriella, Hans dotter, som skriver till dig. Ville bara säga att din blogg är helt underbar att läsa! Lite kul är att den även blivit 'ett-måste-att-läsa-minst-varje-dag' hos en av mina kollegor, Jeanette. (Antar att det är fler också på jobbet som 'smygläser' den...) Så du ser, din blogg går hem även hos IT-nördar och Forskare ;-)
Stor kram på dig och Sessan!

2007-08-25 @ 10:41:10
Postat av: Jenny

Heej!!Lördag idag,härligt!!Jag kom in på tradenomskolan så glad är jag för det:)Ditt hår är faktiskt fint,själv provade jag igår men blev bara ris:)TACK ännu en gång för din blogg,skulle kunna läsa hur mycket som helst,den är såå super bra!!!!Kramar till dej o Johanna!

2007-08-25 @ 12:12:55
Postat av: Sofia S

Älskar också det reportaget! Vilken lägenhet, helt underbar!! Men det är din också, att dömma av de bilder vi sett..
Stor kram! Trevlig helg..

2007-08-25 @ 14:38:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91