I love New York.

168397-953
Här är jag med sessan i magen februari förra året. Kallt & soligt var det! Mina UGG skor är bara de skönaste och helt perfekta till låååånga shopping turer :-)

Kunde inte låta bli att vara lite nostalgisk och lägga ut en bild från New York resan jag skrev om i förra inlägget.. :-) Här är jag på shopping den 21 februari 2006 med lilla älskade sessan i magen. Håller i påsar från "Pottery Barn", "Barneys", "Saks Fifth Aveny" mlf.

Shoppingen i N.Y är FAB.!!!!!!! :-)

P.S tyvärr visste vi inte då om det var en prins eller sessa i min mage så jag kunde inte shoppa loss på barnkläder.. Men, jag kunde till slut inte låta bli att shoppa både en blå och en rosa Ralph Lauren outfit ... de var såå söta och såå billiga. Den blå är helt oanvänd men ska sparas som minne ;-)

Kommentarer
Postat av: Sessan

Åhhh jag får gås hud av bara tanken på shopping & NY!!
Bodde perfekt när jag var där, Helmsley Park Lane Hotel.
När jag gick ut genom de enorma sväng dörrarna så hade jag hela Sentral Park framför mig & några steg åt höger Fifth Avenue........
Jag väntade ingen bebis då, så här var det rajtan tajtan & shop to you dropp ;0)
Kram kram

Postat av: grombaben

Ååh. Jeg og min sambo skal til New York neste høst. Jeg har allerede begynt å spare penger:) Gleder meg så masse. Alltid drømt om å dra dit, men ikke kommet meg dit, bare levd gjennom SATC, hehe;)
PS. NICE kåpe:)

2007-08-27 @ 20:49:12
URL: http://grombaben.blogspot.com
Postat av: AnnaStina

Sessan-
Ååå det låter helt FAB då du beskriver din New York tur... Den staden är ju ett shopping mekka deluxe!!! I love it!!! :-) Så fort vi kommer hem från vår tid i Thailand så ska jag börja planera en shopping tur dit ;-) Can´t wait!! Kram. :)
Grombaben-
Ha, ha, jamen SATC är ju bara så lovely serie att se att man ju känner att man är i N.Y när man ser den! :-) Så man kan säga att du "nästan" varit där! ;-) KLOKT av dig att redan börja spara till turen för jag kan lova dig att du kommer vilja ha MYCKET pengar där för att kunna shoppa! ;-) Tack för att du gillar kåpen, den är från "Stella Nova" och är en favorit i min vinter garderob. Kram! :)

2007-08-27 @ 21:14:56
Postat av: Jessica

Åå älskar NY. Nu var det alldeles för länge sen jag var där, två år sedan. Vet inte när jag vågar flyga så långt med lilla sessan?

2007-08-28 @ 06:49:48
URL: http://invited.blogg.se
Postat av: Emma

Kan inte din dotter fårbära denblå RL outfiten också då!? :) Ser ju bara jättesött ut! Tråkigt att placera färger i "fack", tex blått bara för pojkar och rosa endast för flickor.

2007-08-28 @ 15:22:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91