Dagens tips!

168397-984
Är det vatten i vasen? eller är det en synvilla?

Jag kan ju aldrig passa tiden så nu är klockan 00.10.... Så fort jag ska iväg på resa så börjar jag alltid att tok städa här hemma med allt från att sortera papper till att tömma handväskan upp & ner... Men nu ska jag ta mig själv i kragen och börja packa (just det ja, har inte kommit dit ännu..) och sen gå raka vägen till sköna sängen! :-)

Men först - dagens tips!

Jag ÄLSKAR att ha "färska" blommor hemma och jag shoppar alltid hem en fin bukett inför helgen. Vilka blommor jag köper varierar efter sessong men mina favoriter är tulpaner, märtha liljor, pioner, ranunkler och rosor. Vissa står länge, andra vissnar ganska direkt... det där varierar ju väldigt! Sen är det ju inte alltid lätt att få tag i fina blommor heller...

Så - därför har jag dessa vackra rosa pioner som ni ser på bilden som "stand in" då jag inte fått tag i några fina blommor att shoppa eller då de jag har är vissna..  De kommer från SIA och jag sålde dem i min butik. Pionerna sitter fast i det som ser ut att vara vatten, men som inte är det!, och det är nästan omöjligt att se att de är oäkta.

Ett tips är att ha en sån här "stand in" blomma hemma "in case of emergency". Som tex. om du plötsligt får oväntat besök och det ser ut som f-n och du har vissna blommor i vasen på bordet men vill att det ska se super snyggt ut för han som kommer är en Mr. du flörtat med en stund nu och detta är första gången han ska besöka dig. Eller om dina svärföräldar ska komma på besök för 1:a gången och du är TOK stressad och det sista du hinner göra är att springa ut och shoppa blommor. då tar du bara ett djupt andetag, hämtar fram dina "stand in" blommor, ställer dem på bordet och vips! så blev allt FAB.! :-)

Ett tips är också att köpa en sån här "vas med blommor" till din farmor / mormor om de bor på ett äldrehem för där är det sällan personalen tar sig tid att pyssla om färska blommor. Jag köpte en exakt sån här vas med pioner till min mormor och den lyste upp hennes köksbord varje dag :-)

Jag har faktiskt oäkta blommor på fler ställen i lägenheten, tex stora rosor i krukor i fönstret på sovrummet. De är också från Sia och det som är så praktiskt med dem är att man inte behöver ha någon som ska vattna sina blommor då man är bortrest! :-)


Med detta tips säger jag GOD NATT från Oslo! :-)

P.S En sån här vas med blommor från Sia är ganska dyr. Men!! Man sparar pengar i längden för oj! vad det snabbt drar iväg när man shoppar färska blommor....


Kommentarer
Postat av: Jonas

Hej Söte. Skickar en hälsning från Malmö å de Filmdagar som varit. Det e superskönt att vara här igen. Malmö är å förblir alltid Malmö :)
Hoppas ni får en skön helg i Götet. Puss å kram

Postat av: Angel

Ha så kul här i götet prinsessorna

2007-08-31 @ 06:07:22
URL: http://angelsmode.blogspot.com
Postat av: Bea

Trodde definitivt att de var äkta när jag såg dem. De här var fina, annars är jag inte så mycket för oäkta blommor. Jag brukar också köpa hem fina snittblommor till helgen. det gör så mycket tycker jag. Likaså att lägga färsk frukt i en skål. Det liksom lyser upp. TREVLIG HELG! / Bea

2007-08-31 @ 07:15:36
Postat av: dessi

jag tycker du kan skriva en bok om inr tips
och en handbok till alla inom handels och restaurang branchen....det skulle bli succé :-)

2007-08-31 @ 13:34:27
Postat av: AnnaStina

Jonas-
Blir så GLAD när du skriver här! :-) Saknar dig. Vi måste köra lite gala snart..! Puss!! :-)
Angel-
Tack söta! :-)
Bea-
Jag gillar också äkta blommor klart bäst och shoppar alltid hem nya inför helgen. Men, det är kul att mixa äkta & oäkta nu då det finns så FINA oäkta som gör det svårt (ilband omöjligt) att se skillnad. Annat var det då farmor hade plastblommor, de blänkte i solen.. ;-) *skratt* Låter härligt med frukt fat. Jag borde skärpa mig och ha fler fruktfat än chipsfat.. Önskar dig en underbar helg! Kram :-)
dessi-
Så otroligt KUL att du föreslår det för det är precis det jag tänker att jag nog ska göra en dag.! :-) Blev därför JÄTTE GLAD då jag läste ditt inlägg! Tack! :-) Kram!

2007-08-31 @ 22:00:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback


Bloggtoppen
RSS 0.91